Eelroad

Mango-avokaadosalat ahjukanaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Palju häid maitseid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Haki kanafilee õhukesteks ribadeks. Eemalda avokaadolt kivi ja koor ning lõika viljast viilud. Pigista peale sidrunimahla, et avokaado ei tõmbuks pruunjaks. Koori mango ja lõika viljalihast parajad kuubikud. Viiluta keedetud punapeet. Aseta taldrikule salatilehed ja eelnevalt hakitud viljad. Raputa peale veidi purustatud pipart ja soola. Valmista salatikaste ehk sega kõik komponendid omavahel kokku. Serveerimisel vala kaste teiste viljade peale.

NIPP: Avokaado küpsust saad kontrollida sõrmega koort vajutades - kui sinna jääb muljumisjälg, ongi vili valmis. Kui ostad aga pooltoore vilja, jäta see tuppa 2-3 päevaks järelküpsema. Küpsemise kiirendamiseks pane avokaado koos õuna või banaaniga paberist kotti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Birgit 06.okt 2011 15:47
just lopetasin järjekordselt selle salati söömise, nii nii hea on! Soovitan kindlasti! Olen seda nyydseks teinud erinevate salatitega, koik on hea, lisada voib veel ka ruccolat voi basiilikut näiteks! Samuti on see ideaalne lisandina ykskoik millisele pearoole - kas ainult liha/kana korvale voi hoopiski kukeseenerisotto :) No lihtsalt keele viib alla! ( ja kellel siidriäädikat ei ole, ei juhtu ka midagi kui see lihtsalt ära jätta ;)
Katrin 29.apr 2010 14:31
Lihtaslt võrratu! isegi ilma kanata ;) tegin paar improvisatsiooni juurde (asendasin siidriäädika balsamicoga ja lehtsalati jääsalatiga) ja tulemus lihtsalt Suuuper. Proovige ja te ei kahetse!
1