Eelroad

Meie Annid boeuf à la tartar

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Meie Annid
Kokasaate "Meie Annid" 26.01.2009 retsept
Kogus: 1 portsjon
Sega hakkliha sisse peeneks hakitud punane sibul, porru ja šalott. Maitsesta segu soola ja pipraga. Sega hakklihasegu kätega korralikult läbi. Prae pannil võis röstsaiad. Lõika saiad pooleks. Tõsta saiale 4 cm köögivormi abil 2-2,5 cm kõrgune hakklihasegu. Tee segusse sõrmega väike süvend ja löö sinna sisse vutimuna kollane. Juurde serveeri hakitud soolakurki ja punast sibulat ning lisa mõned tüümianioksad.
"Meie Annid" retsepte avaldatakse ajakirjas Oma Maitse
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ago 10.okt 2012 13:10
hea asi kunagi oli hotell tallinna e. intuuri jahisaali ukse taga järjekord ikka böffi jook valiti selle roa kõrvale pea alati õige ja hea
lihasööja 08.okt 2009 17:11
:Y supper asi!
alex 06.sept 2009 23:50
Väga hea asi.. aga ärge boeuf'i mingist hakklihast kyll tehke.. Ostke korralik ja värske tailihatükk (välisfilee on parim aga ka praetükk või tagaosa sisetükk ajavad asja ära - tähtis on värskus ning väherasvasus) Kraapi-
miseks peab aega ja viitsimist olema.. väga ok tulemuse saab ka hakklihamasinaga. Alusta sellest, et lase kurk ja sibulad läbi masina -siis liha järele. Lisa muna, pipar, sool ning ketshup (soovitavalt magusamat sorti ning vajadusel lisa veel pisut suhkurt)... Kauss lauale.. saiad röstima ning seltskond kokku ...voila.
kirsikka 03.juuli 2009 08:23
Tõeline maiuspala! Mina lisan ka ansoovist ja teravamat ketshupit...see lisab vürtsi!
kaurex 24.apr 2009 06:44
Olen seda söönud juba mitukümmend aastat ja kuulub minu igapäeva söögisedelisse (ca 200 g).Siiani pole tervise üle kurtnud, annab kohe jõulaksu kätte.
Kiidus 30.jaan 2009 11:53
See mass tulebki kõik kokku segada. See on väga maitsev aga eks inimeste maitsemeeled ole ka erinevad. Olen välja söömas käinud ja ka kodus teinud, üli maitsev on!
metsas 30.jaan 2009 09:41
see on ERITI HEA asi. saadet kahjuks ei näinud, aga olen boeuf söönud ja ka ise teinud.aga kõik toorained peavad olema ERITI värsked, et mitte seedehäireid saada...;) liha peaks olema kaabitud, et oleks eriti peene faktuuriga, välja tuleb võtta kõik kiud ja lisada võiksid ka ühe vürtsikilu, mis annab eriti hea nüansi maitsele... aga esimest korda soovitan süüa korralikus restoranis, kus maitsed tasakaalustatud ja siis hakata ise proovima.
Biks 29.jaan 2009 17:57
Lihtsalt nagu kahvliga võtsid.
poco 29.jaan 2009 11:03
Mina olen boeufi söönud küll ja väga maitsev on. Segan juurde ka teravamat tomatikastet/ket?u-
pit, maitseb parem. Saadet ei näinud, aga kas nad kõik omavahel kokku ka segasid enne söömist? Niisama nähtavalt toorest muna ma ei tahaks ka süüa :)
Biks 28.jaan 2009 18:21
Noo see on küll üks imelik värk :D. Isegi saates Meie Annid ei ütelnud Anni seda proovides midagi, aga kui ta liha proovis, siis ütles küll, et päris maitsev. Järelikult pole toores liha koos toore vutimunaga hea. Mind küll see igatahes sööma ei kutsu, aga kui keegi seda proovida kavatseb, siis võiks kirjutada, et kuidas maitses :D.
1