Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Punane salat

Kokasaate "Nigella retseptid: hea tuju toidud" retsept

20-40 min

Ettevalmistusaeg: 10 min Ooteaeg: 15 min

Retsept
portsjonile
400 g punased konservoad
0.5 tk Punane sibul (peeneks hakitud)
2 tl Kvaliteetne punase veini äädikas
8 tk Kirsstomatid
1 sl Oliiviõli (külmpressitud)
Nõruta ja loputa oad kurnsõelas puhtaks.
Pane hakitud sibul kaussi ja vala äädikaga üle. Jäta 15 minutiks marineerima.
Lõika kirsstomatid pooleks ja aseta kaussi.
Sega kokku nõrutatud oad, marineeritud sibul ja poolikud tomatid. Vala üle oliiviõliga.

KOMMENTAARID

siirikirikal 05.veeb 2009 14:38
ei, konservoad. Parandan ära.
mari 05.veeb 2009 14:21
toored oad siis kohe või?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree