Eelroad

Vietnami kreveti- ja klaasnuudlisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nigella retseptid Autor: Nigella Lawson
Kokasaate "Nigella retseptid: hea tuju toidud" retsept
Kogus: 4 portsjonit
Sega Vietnami kastme tarvis kõik koostisosad kokku. Kaste säilib külmkapis tihedalt suletud purgis vähemalt nädal aega.
Salati valmistamiseks marineeri krevette 125 ml Vietnami kastmes. Samal aja leota nuudleid keematõusnud vees vastavalt pakendil toodud juhisele. Seejärel värskenda neid külmas vees, kurna. Pane suhkruherned ja idandid kurnsõela ning vala üle keeva veega. Loputa neid külma veega ja kurna sõela raputades läbi.
Sega suures kausis omavahel marineeritud krevetid, kurnatud nuudlid, talisibul, suhkruherned ja idandid. Lisa veel 2 supilusikatäit või soovi korral ka rohkem Vietnami kastet.
Raputa peale hakitud koriander, sega kõik korralikult läbi ja aseta suurele taldrikule.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
assu007 13.veeb 2010 18:36
Väga väga hea ! .:)
signe 03.dets 2009 12:30
kõigile maitses. Väga hea tõesti.
Mati 01.märts 2009 16:42
ma vihkan rimi, kuna seal polnud täna olulisemaid asju selle retsepti tarvis !
1