Eelroad

Krõbe kalmaar küüslaugumajoneesiga

Keskmine hinne: 4.11 Allikas: Nigella ekspress Autor: Nigella Lawson
See võib näida küll kummaline, aga see roog kuulub minu varu-õhtusöökide hulka. Ma hoian külmutatud kalmaari sügavkülmas ja kui hakkan sellest süüa valmistama, võtan kalmaari hommikul külmast välja ja lasen õhtuni sulada. Tavaliselt piirdungi õhtul ainult selle toiduga (võin selle kõik üksi ära süüa) ega söö seda vaid eelroana, välja arvatud juhul, kui võtan vastu külalisi ja pakun seda õhtusöögieelse suupistena, mida saab dringi kõrvale küüslaugumajoneesi kasta.
Kogus: 2 portsjonit
Kuumuta õli väikses kastrulis ja viiluta samal ajal sulanud kalmaar 1,5 cm läbimõõduga rõngasteks.
Pane maisitärklis, manna ja maitseained kilekotti. Lisa kalmaarirõngad ja -kombitsad, hüpita kõik segamini.
Kui õli on juba nii kuum, et säriseb, prae kalmaaritükid mitme portsu kaupa kuldselt krõbedaks. Ühe pannitäie peale peaks kuluma paar minutit.
Küüslaugumajonees
Sega hakitud küüslauk majoneesiga ja paku koos praetud kalmaariga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa