Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kammkarbid chorizo-vorstiga

Eelroad

Kammkarbid chorizo-vorstiga

Nigella Lawson Nigella ekspress
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Nigella Express
Mulle on alati maitsenud kammkarbid peekoniga ja kammkarbid tšilliga. Nüüd otsustasin need kaks ühendada, kasutades selleks chorizo-vorsti, mille oranž paprikaselt vürtsine õli valgub kaunilt magusate valgete kammkarpide peale. Roog valmib vaat et valguskiirusel ja ka maitse on muljetavaldav.
Retsept
portsjonile
125 g Chorizo (väikesteks ratasteks hakituna)
500 g Väiksed kammkarbid (kui kammkarbiliha on liiga paks, lõika tükid õhemaks)
0.5 sidrunit Sidruni mahl
4 sl Hakitud petersellilehed
Pane pann pliidile, aja kuumaks ja prae chorizo-tükid ilma õlita mõlemalt poolt krõbedaks (vorst sisaldab ise piisavalt õli); see ei tohiks võtta kauem kui 2 minutit.
Tõsta vorstitükid kaussi ja prae kammkarpe vorstipraadimisõlis umbes 1 minut mõlemalt poolt.
Pane vorstitükid tagasi pannile kammkarpide juurde, lisa sidrunimahl ja kuumuta mõni hetk, aseta siis roog serveerimisvaagnale ja puista üle ohtra peterselliga.

KOMMENTAARID

apocalypse 22.apr 2010 21:19
Kammkarbid on parimad mereannid mind võib leida.
NurrMarta 01.nov 2009 15:30
saara - sellele on retsepti nime all ka viisakalt viidatud :) See oli üks Nigella Express retseptidest, mille avaldamiseks Toidutare loa sai. Paraku ei ole siin kõiki, osasid lemmikuid peab muudest allikatest otsima.
saara 01.nov 2009 14:27
see on nigella retsept
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke