Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kartuli-anšoovisesalat vutimunadega

Eelroad

Kartuli-anšoovisesalat vutimunadega

Raili Mikk ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
portsjonile
700 g väikesed kartulid
10 tk vutimunad
20 tk Kirsstomatid
1 purk Anšoovisefileed
KASTE
1 sl Prantsuse sinep
1 dl Oliiviõli
0.5 dl Balsami veiniäädikas
2 küünt Küüslauk
Keeda mune 2 minutit. Jahuta ja koori. Viiluta kartulid ja haki tomat. Sega kokku kastmeained ja kalla kartuli-tomatisegule. Lase maitsestuda. Serveerides tõsta taldrikule kartuli-tomatisegu ja sinna peale pooleks lõigatud munad ja anšoovisefileed.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga