Eelroad

Tomati-suvikõrvitsagratään

Keskmine hinne: 4.12 Allikas: 100 rooga
Soojal suvepäeval on selline lihtne roog suurepärane kõhutäide. Võid serveerida ka liha-kala lisandina.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistamisaeg 20 minutit + 20 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
Koori ja viiluta sibul. Lõika suvikõrvitsad ja tomatid umbes 0,5 cm paksusteks viiludeks. Kuumuta sibulat, suvikõrvitsat ja punet 5–6 minutit õlis ning maitsesta soolaga. Tõsta ahjuvormi ja kata tomativiiludega. Raputa tomatitele soola ja pipart ning kata riivitud juustuga.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit, kuni juust on helepruun.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
aili21 24.mai 2010 15:04
Peavadki olema veidi krõmpsud, siis säilivad ka vajalikud vitamiinid :Y
okastraat 09.märts 2010 18:54
Ma panin veel paprikat ka juurde, väga hea tuli! Ainult et võibolla peaks veidi kauem ahjus olema, veits krõmpsud olid.
Samuel 17.aug 2009 11:52
Mulle toodi terve kotitäis suvikõrvitsaid, täna teen neist midagi muud. Vaatasin muid retsepte. Suvel hea.
Samuel 17.aug 2009 10:23
Lihtne ja väga mahlane suvine kõhutäide, kui väljas grillimise võimalus puudub. Mina tegin koos toorgrillvorstidega (praadisin pannil kõrvale). Pere sõi ja kiitis. Ja restoranlikult kaunis näeb taldrikul välja ka.
1