Eelroad

Soupe glacée - külmsupp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Anne Labrosse
See supp sobib kõige paremini suvepalavusse ega täida liigselt kõhtu. Piknikule minnes võid selle panna termosesse, et saaksid söögikorrale mõnusa karge alustuse.
Kogus: 1 portsjon
Pese köögiviljad, lõika tükkideks ja maitsesta soolaga. Leota sai äädikas pehmeks, pigista kuivemaks ja murenda köögiviljadele. Kõige lõpuks lisa segule pool ettenähtud õlikogusest ja aseta 12 tunniks külmkappi.
Püreesta köögiviljad sauseguriga või köögikombainis. Lisa püreele ülejäänud õli ja vähehaaval külm vesi. Kogus sõltub köögiviljadest ja sellest, millist konsistentsi supile soovid. Sõelu supp ühtlasema tulemuse jaoks ja aseta õhukindlalt suletava nõu sees külmkappi.
Serveerimisel peab supp olema hästi külm, seepärast jahuta ka serveerimisnõu.
Retseptis toodud kogustest saab ligi 3 liitrit suppi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa