Eelroad

Porgandi-cappuccino

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti kokkade kokaraamat Autor: Indrek Kivisalu
Kogus: 4 portsjonit
Koori porgandid ja tükelda 3/4 kogusest väiksemaks. Keeda köögiviljapuljongis pehmeks. Püreesta koos puljongiga ja maitsesta sidrunimahla, tumeda tükksuhkru ja soola-pipraga. Tume tükksuhkur toob välja porgandile omase magusapoolse maitse, mida omakorda tasakaalustab sidrunimahl. Et supp oleks siidisem ja seistes ei kihistuks, lisa pisut vees lahustatud maisitärklist ja keeda läbi, et tärklis punduks.
Ülejäänud porgandid lõika peenteks ribadeks. Sulata valge tükksuhkur pannil ja pruunista õige pisut. Lisa porgandiribad ning pidevalt segades kuumuta. Vala piim potti ja kuumuta soojaks. Vahusta vispliga ja kasuta supi serveerimisel koos karamellistatud porgandiribadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ene 22.okt 2012 16:02
kui see nüüd on sama asi, mida pakutakse restoranis Alter Ego, siis see viib küll keele alla. Aga proovin järele ja siis tean öelda ;)
1