Eelroad

Kilutarrend

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kodune kilutarrend on valmistatud kilufileest ja rasvasest koorest ega sisalda tibagi želatiini.
Kogus: 1 portsjon
Tükelda nõrutatud kilufilee väikesteks tükkideks. Haki till ja sibul. Sega kõik hapukoorega. Lisa segule vahustatud koor ja sega ettevaatlikult. Vala saadud mass mitmesse väikesse või ühte suurde vormi ja sügavkülmuta. Enne serveerimist hoia vormi hetke soojas vees ja kummuta tarretis vaagnale. Kaunista hakitud kilufilee ja tilliga.
Serveeri rukkileiva, värske salati või keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Atsinna 29.dets 2009 20:13
Pealkiri ei ütle ?elatiini, koos peaks hoidma vahukoore, hapukoore ja kilufilee kooslus. Aga kuidas seda ikkagi leivale määrida kui on sügavkülmast võetud? Nagu jäätis, ainult soolane.
kissa 29.dets 2009 19:55
Tarretises peaks zhelatiin ka olema-nagu pealkirigi ütleb:):)
emsu2 28.dets 2009 18:14
Ei anna paremat maitset ja süüa ka ei saa, sest liiga külm,hambad ei kannatanud.Ikkagi võtsin sügavkülmast välja ja panin karpi ning tavalisse külmikusse, sai leivale määrida.
cratos 24.dets 2009 12:49
milleks sügavkülmutada? Kas annab parema maitse?
1