Eelroad

Läätsesalat fetajuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitselamused tervise heaks Autor: Aet Trisberg
Läätsed on eestlastele veel vähetuntud, kuida tervislikkuse tõttu tasub neid kindlasti proovida, talvel suppide-hautiste sees, suvel kindlasti salatis.
Kogus: 6 portsjonit
Keeda punased läätsed pakendil etteantud aja järgi ja loputa seejärel külma veega. Rebi jääsalati tükid suurde kaussi. Kalla peale jahtunud läätsed ja puista peale idandatud mungubadega. Aseta salatile poolitatud kirsstomatid ja tükeldatud kurk.
Salatikastme valmistamiseks pigista laimist mahl välja ja lisa kolm korda nii palju Kreeka pähkli õli. Sega vedeliku sisse suhkur ja kalla kaste salatile.
Viimasena pane salatile kuubikuteks tükeldatud feta, purusta peale musta pipart ja poeta juurde peotäis lutserniidusid.
Salati kõrvale sobib süüa näiteks röstitud ciabatta't.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Aet 23.juuni 2010 13:34
Aitäh selle retsepti eest, Aet. Aet
1