Eelroad

Kuskussiga kanasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Salat neile, kes armastavad võimuka maitsega küüslauku. Mahlase kanafilee küpsetamine jäta ka viimasele minutile, nii saad sooja talvesalati, mis hoiab viirused eemal.
Valmistusaeg: 20-40 min

3 tundi marineerimiseks + kuni 30 minutit salati valmistamiseks

Kogus: 4 portsjonit
1.Püreesta kõik marinaadiained ühtlaseks. Lase kanalihal marinaadis vähemalt 3 tundi kuni üleöö maitsestuda.
2. Püreesta kõik kastmeained ühtlaseks.
3. Eemalda röstsaial servad ja lõika sisu kuubikuteks. Sega õliga ja küpseta 200-kraadises ahjus 5-10 minutit, kuni saiakuubikud on kuldsed.
4. Prae pannil kanafileed mõlemalt poolt kuldseks ja tõsta veerand tunniks 180-kraadisesse ahju järelküpsema. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Prae pannil võis mõni minut hakitud küüslauguküüs, lisa kuiv kuskuss ja basiilik. Tõsta segu sügavamasse kaussi ja vala peale keev puljong. Kata nõu kaanega ja lase segul 10 minutit paisuda. Sega kõik hästi läbi ja vajadusel lisa võid.
6. Aseta serveerimistaldrikule kusksuss, krutoonid, jämedalt riivitud parmesan ja poolitatud tomatid. Lõika kanafileed viiludeks ja aseta taldrikule. Nirista peale kaste ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
uffa 31.märts 2011 15:03
see kaste on lihtsalt üle prahi! küll kõvasti rohkema küüslauguga, aga niimoodi lihtsalt hullutav! iga toidu peale sobib, nt jrgm päev tegin kusskussi pannil soojaks koos porgandite ja paprikaga, selle peal oli samuti täiuslik
1