Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kalaseljanka rohke köögiviljaga

Eelroad

Kalaseljanka rohke köögiviljaga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Parim kalaseljanka valmib mistahes valgest kalast, kuigi traditsiooniliselt valmistatakse seda hinnalisest tuurakalast.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Porgand
50 g Juurseller
10 cm jupp Porrulauk
1 küüs Küüslauk
2 spl Õli
1 l Kalapuljong
3 spl Tomatipasta
1 leht Loorber
1 oks Tüümian
400 g Kalafilee
1 tk Marineeritud kurk
1 spl Kappar
1 spl Sidrunimahl (värskelt pressitud)
1.  Koori ja haki köögiviljad.
2.  Kuumuta poti põhjas õli ja passeeri selles köögiviljaribad.
3.  Lisa tomatipasta ja kurgikuubikud ning kuumuta paar minutit.
4.  Lisa puljong ja loorber. Keeda umbes kümme minutit.
5.  Lõika kala kuubikuteks.
6.  Lisa potti kala, kurk ja kapparid. Pigista juurde ka sidrunimahl ja keeda paar minutit.
7.  Serveeri värske tüümianiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree