Eelroad

Kalaseljanka rohke köögiviljaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Parim kalaseljanka valmib mistahes valgest kalast, kuigi traditsiooniliselt valmistatakse seda hinnalisest tuurakalast.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1.  Koori ja haki köögiviljad.
2.  Kuumuta poti põhjas õli ja passeeri selles köögiviljaribad.
3.  Lisa tomatipasta ja kurgikuubikud ning kuumuta paar minutit.
4.  Lisa puljong ja loorber. Keeda umbes kümme minutit.
5.  Lõika kala kuubikuteks.
6.  Lisa potti kala, kurk ja kapparid. Pigista juurde ka sidrunimahl ja keeda paar minutit.
7.  Serveeri värske tüümianiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa