Eelroad

Indiapärane läätsesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: 100 rooga
Indiapärane läätsesupp saab oma iseloomu küüslaugust, ingverist ja sidrunist. Kui sul on kiire, kasuta supi tegemisel eelkeedetud läätsi, mis pehmenevad 8-10 minutiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese läätsed hoolikalt puhtaks, pane potti. Lisa 9-10 dl vett ja keeda kaane all pehmeks, järgides pakendil toodud aega. Samal ajal, kui läätsed keevad, sulata pannil või ning prae seal hakitud ingverit, sibulat-küüslauku kuni kuldkollase värvuseni. Lisa pannile loorber, sinepiseemned, paprikapulber, karri, kaneelikooretükk ja valge pipar. Sega läbi. Lisa purustatud tomati konserv ja hauta 15 minutit. Lisa juurde tükeldatud spinatilehed ja kuumuta seni, kuni need on pehmed. Kui kasutad külmutatud spinatit, kuumuta see eelnevalt potis. Tõsta pann pliidilt. Sega panni sisu kokku läätsedega, maitsesta soola ja hakitud koriandriga. Eemalda supist loorber. Serveeri suppi kuumalt koos sidrunisektoritega, millesta pigista mahl otse talrdikusse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
u. 08.mai 2012 14:08
noh, mulle maitseb, aga lastele ikka liig vürtsikas:)
Getu 22.jaan 2012 22:37
Loe retsepti hoolikamalt, ingver on täitsa olemas.
Urri 27.mai 2011 08:50
Kõik on tore, kuid kus on retseptis ingver, mis peaks "iseloomu" tekitama. Soovitan veidi siiski lisada, muidu tuleb maitse liialt eestimaine. Ja kui on, siis meeldiva lisanüansi annab koriander ( värske või pulber ).
mo 16.apr 2011 17:47
Lisasin ka pruunistatud hakkliha, eriti toitev!
Hindaja 15.märts 2011 13:21
panin purustatud tomateid terve purgi, paprikat ja karrit natuke rohkem. tuli väga maitsev!
1