Eelroad

Läätsesupp kalkunilihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden, Tiina lebane
Tugevamaitseline supp sisaldab väherasvast ja suure valgusisaldusega kalkuniliha ja kiudainerikkaid läätsesid. Jogurt annab supile idamaist hõngu, mida võid ka lisamata jätta, kui hapukas mekk supileemes ei sobi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta poti põhjas kuumas õlis juustuköömneid ja jahvatatud koriandrit 1-2 minutit. Lisa hakitud sibul ja pruunista 3-4 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja kuumuta veel korraks kõik läbi.
2. Tükelda kalkuniliha väikesteks kuubikuteks, tõsta potti, maitsesta karripulbri ja kurkumiga ning kuumuta segades läbi. Vala potti puljong ja lase supil keema tõusta, lisa läätsed, alanda kuumust ja keeda tasasel tulel 25 minutit.
3. Võta nõu tulelt ja sega supile hulka maitsestamata jogurt (mida rammusam, seda parem). Maitsesta soola, pipra ja hakitud värkse koriandriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 24.apr 2012 08:25
:Y, Imehea.
Mark 13.veeb 2011 11:40
Kustuta parem pilt ära :) ehk keegi siis proovib
1