Eelroad

Kaalika-porgandivorm

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tervislik köögiviljavorm sobib hästi siis, kui isu millegi kergema järele.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 3 portsjonit
1.  Koori porgand ja kaalikas ning lõika väiksemaks.
2.  Keeda juurikad soolaga maitsestatud vees pehmeks.
3.  Kurna, auruta ja püreesta seejärel saumikseriga.
4.  Leota riivsai rõõsas koores ja lisa segu juurikamassile.
5.  Sega hulka ka muna ja maitseained.
6.  Aseta mass võitatud väikestesse ahjuvormidesse ja puista peale võikillud.
7.  Küpseta 180 kraadi juures umbes 25 minutit.
IDEE: Küpsetamiseks sobivad nii väikesed kui ka suured ahjuvormid. Suurema vormi puhul peab küpsemisaega veidi pikendama. Väike vorm on aga paras serveerimiseks ja jätab ka apetiitsema mulje.
NIPP: Hoia alles vanad saiakoorikud ja -kontsud. Lase neil korralikult ära kuivada, pärast saad need riivsaiana toitude juures ära kasutada.  
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa