Eelroad

Peterburi kasukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Lia Virkus
Rahvakeeli “heeringas teki all” või “kasukas” on eestlaste peolaual üks lemmiksalateid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
Lõika heeringas suupärasteks paladeks ja säti osa neist õhukese kihina läbipaistva kausi põhja. Lao õhukeste kihtidena peale ka muud ained. Seejärel pane majoneesisegu ning kihiti taas kõiki salatiaineid, viimaseks jäta peet. Kata ülejäänud kastmega ning tõsta külma. Kaunista roog vahetult enne serveerimist eraldi hakitud munakollase ja -valgega ning tükeldatud rohelise sibulaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
nimmi nämmi 10.märts 2012 10:45
super hea
Mammi 10.jaan 2012 11:32
Eriti mahlane jääb see salat, kui heeringatükid piserdada kergelt äädikaga, lisada sibulatükid ning veidi suhkrut; osa kastmest panna ka kihtide vahele, sest siis imbub paremini läbi.
1