Eelroad

Tortellini-pastaga kalkunisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Inimesed jagunevad laias laastus kaheks: on need, kes suppe suurt ei söö, ja need, kes ilma supita kõhtu täis ei saa. See supp on keedetud kahtlemata viimastele mõeldes.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika kalkunifilee peenikesteks ribadeks ja maitsesta soolaga. Kuumuta suurel pannil õli. Pane pannile paprika, porgandid, sibul, küüslauk, basiilik ja punane pipar ning kuumuta segades umbes 5 minutit.
2. Aja potis puljong keema, kalla kogu pannil olev kraam potti, kata kaanega ja hauta 10 minutit. Suurenda kuumust, pane juurde suvikõrvitsad ja tortellini või ravioolid ning tükeldatud kalkuniliha ja keeda 5 minutit. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri riivitud parmesaniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa