Eelroad

Ricottaga täidetud portobello seened

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kristel Vokk
Portobello on suur ja tumeda värvusega aedšampinjon, mille kübarat on hea täita.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Puhasta seened pintsliga prahist. Välista, kui vähegi võimalik, portobellode pesemine, sest siis kaotavad need tublisti oma maitset. Puhastamise käigus eemalda seentelt ka jalg.
2. Prae väheses oliiviõlis tükeldatud küüsluguküüned ja lisa kanahakkliha. Kui see on küps, lisa pesto, kirsstomatid, ricotta ja maitsesta täidisemass soolaga.
3. Keera seen tagurpidi, kübara kumerus allapoole, ja täida seened hakklihaseguga. Raputa seened üle riivjuustuga ja küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit. Serveeri täidetud seeni värske rohelise salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anne 14.dets 2012 15:00
Peale panime veel natukene balsamico kastet ja väga maitsev tuli.
1