Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Salaami-ananassipitsa

Eelroad

Salaami-ananassipitsa

Tartu Mill
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa Retsepti teostus: Raili Mikk
Pitsast ei saa kunagi küll.

20-40 min

Retsept
portsjonile
PÕHI
2.2 dl Vesi (külm)
0.4 dl Õli
6.7 dl Pitsajahu
KATE
3 dl Tomatikaste
150 g Salaamivorst
150 g Ananass (tükeldatud, konserv)
1 tk Punane sibul
2 tk Kirsstomat
4 tl Pune
200 g Mozzarella
Puista pitsajahu kaussi ja lisa vesi ning taimeõli. Sõtku segu ühtlaseks tainaks ja lase 10 minutit soojas kohas kerkida.
Lõika sibul hästi õhukesteks sektoriteks ning kurna ananassikonserv. Jaga tainas neljaks võrdseks osaks. Rulli iga osa hästi õhukeseks kettaks. Määri kõikidele põhjadele tomatikaste. Puista pitsapõhjadele ühtlaselt vorsti- ja tomativiile, sibulasektoreid ning ananassi. Kata pitsad riivitud mozzarellaga, puista viimaks üle värske või kuivatatud punemega ning küpseta 210-230 kraadises ahjus 15-20 minutit.

KOMMENTAARID

kokk 16.nov 2012 15:04
teen täna kui viitsin
viktoria arismendi 08.märts 2012 10:52
tundub väga hea mmmmmm
Daniel 05.veeb 2012 12:35
väga hea.minu arvates on see vga hea pitsa ja see aitas mul teha koduse töö valmis.:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes