Eelroad

Frikadellisupp rohke köögiviljaga

Keskmine hinne: 3.48 Allikas: Hakkliharaamat Autor: Angeelika Kang
Isetehtud frikadellid on parimad. Neid saab küpsetada ahjus või siis eraldi potis soolvees. Nii jääb ka supileem kirgas ja särav.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
1.Frikadellide valmistamiseks sega väikeses kausis piim ja riivsai ning lase 5 minutit paisuda. Sega omavahel hakkliha, muna, hästi peeneks hakitud sibul, riivsai, sool ja pipar. Veereta käte vahel väikesed ümmargused pallid ja küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil.
2. Teine võimalus on frikadelle keeta. Selleks kuumuta vesi potis keemiseni, lisa sool ja tõsta frikadellid vette. Frikadellid on valmis, kui need on veepinnale tõusnud.
3. Supi valmistamiseks aja puljong keema. Lisa tükeldatud kartulid ja kaalikas. Keeda, kuni köögiviljad on pehmed. Passeeri sibul ja porgand kergelt õlis pannil ja lisa supile. Lisa herned ja frikadellid ning keeda veel 10 minutit. Puista peale hakitud petersell.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liilia2 04.sept 2012 20:38
väga maitsev supp. Lisasin veel paar loorberilehte, hakitud tillivarsi ja ohtralt piprateri. Kiidan
bersan 28.jaan 2012 14:43
Väga maitsev!
sandra 09.nov 2011 15:14
väga hea supp
Hindaja 09.nov 2011 15:13
väga hea supp
Pirr-pirr-pirina-Leenu 07.mai 2011 01:32
Jutt algas omatehtud frikadellidest. -
Kaant hoia sa peal, kaua soovid, Angeelika Kang ei sea sulle ses suhtes erinõudmisi. Kujuta ette, et on võimalik ka ilma hakitud rohelise tillita suppi süüa ja ellu jääda.
piri-piri 05.mai 2011 20:20
jutt algas nagu omatehtud hakklihast..... ja supp peab peale keetmise lõppemist 5-10 minutit kaane all rahunema.... nii et ei maksa kõiki asju lausa pudruks keeta... ja mis veel-kuhu jäi värske roheline hakitud till?
1