Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Eesti Rahwa Grillvorstidlambasooles ja läätsesalat laimikastmes

Eelroad

Eesti Rahwa Grillvorstidlambasooles ja läätsesalat laimikastmes

Rakvere LK
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rakvere LK
Hea grill-vorst vajab maitseid täiendama ka väärikat salatit.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Eesti Rahwa grillvorstid lambasooles
2 dl Lääts
1 tk Punane sibul
1 suur peotäis Rukola
LAIMIKASTE
1 tk Laim (riivitud koor ja mahl)
3 spl Oliiviõli
0.5 tl Sool
Must pipar
Keeda läätsed al dente (vaata pakendilt aega). Loputa külma vee all ja jäta jahtuma. Koori ja haki sibul. Sega kokku kastmeained ning sega läätsede ja sibulaga. Loputa rukola külma veega ja kuivata, sega salatisse vahetult enne serveerimist. Maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga. Grilli vorstid ja serveeri läätsesalatipadjal.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke