Eelroad

Salat rostbiifiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Väga mõnus rostbiifi-liha, mis sobib süüa soojalt ja külmalt. Sellest võib valmistada lugematul arvul superlukse salateid ja võileibu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Puhasta filee kelmetest. Kui see on väga suur, poolita. Võiks jääda ilus ümmargune tükk. Puista lõikelauale kõiksugu ürte (rosmariin on minu sõber), pipart, määri sinepit. Veereta liha segus. Aja pann tuliseks, kõrveta lihamahlad iga külje pealt kiiresti kinni. Sool lisa alles siis, kui oled liha ümber keeranud. Siis lükka ahju järelküpsema, 200 kraadi. Oleneb tükist, 10–15 minutit ja peaks olema hea küll. Välja võttes keera fooliumisse ja lase rahuneda. Imeline, seest roosakas, krõbemaitsva kooriku all.
2. Rebi roheline, haki tomatid, paprika, maasikad. Väga hästi sobiks siia ka üks avokaado. Lõika rostbiifist imeõhukesed viilakad. Koos õlise pestokastmega
lihtsalt täiuslik!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ketu666 26.apr 2012 09:18
Tõsiselt mõnus maitseelamus! Kindlasti lisage maasikaid ka.
1