Eelroad

Salat kevadsparglist ja noorest kartulist

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maru maitsev maailm Autor: Maru
Mõte sellest, kuidas või kuumadel kartulitel sulab on minu igakevadine kiusatus, millele tuleb järele anda.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane kartulid soolaga maitsestatud keevasse vette ja keeda poolpehmeks. Lisa Brüsseli kapsa õisikud ja sparglivarte jämedamada poolikud.
Eelviimases vaatuses ühinevad nendega rohelised herned ja sparglitipud. Keeda mõni minut ja kurna. Vala kõik suurele vaagnale, jaga lahkesti võitükke, jahvata pipart ning lisa soola. Riivi sidrunikoort ja õrnu Parmesani juustu liistakuid.
See on parim kevadusvine maitse, millest ei jõua väsida. Kui lauas istub ka lihahimulisi, siis õrnroosa rostbiif peas asja ära ajama küll.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa