Eelroad

Spargel võikala ja sidruni-estragonikastmega

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Salatid, pirukad, suupisted Autor: Anni Arro
Delikatessist köögivili kasvab Eestimaal hästi ja selle söömise komme tahab elavdamist.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Pese sparglid ja koori alumine jämedam osa köögiviljakoorijaga. Kui on tegemist väga noorte ja väikeste võrsetega, polegi neid koorida vaja. Lase vesi keema ja keeda spargelid õrnas soolvees 4-5 minutit. Lase need siis kiiresti külma vee alt läbi, et säiliks sparglite roheline erk värvitoon. Nüüd sega kokku rõõsk koor, sidrunimahl, valge veini äädikas, hakitud estragon, sool ja pipar.
Aseta sparglid ja võikala taldrikule nng serveeri sidruni-estragonikastmega. Kaunistuseks lisa sidrunit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa