Eelroad

Kukesupp

Keskmine hinne: 3.21 Allikas: Supid Autor: Epp Mihkels
Kõik me teame kukesuppi pakis, aga isetehtud supil on hoopis ehedam maitse.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane kanakintsud külma veega keema ja eemalda tekkiv vaht. Maitsesta leem soola ja pipraga ning keeda madalal kuumusel, kuni kanaliha on küps - nii umbes 15-20 minutit. Tõsta kintsud välja ja kurna puljong, et saaksid selge leeme.
2. Kana keemise ajal haki kartul ja porgand võimalikult väikesteks kuubikuteks.
Lase kurnatud puljongil uuesti keema tõusta, lisa köögiviljad ja viimasena nuudlid. Keeda 7-8 minutit.
3. Haki kanaliha samuti võimalikult peeneks ja lisa supile. Maitsesta supp enne serveerimist veel vajadusel üle ja puista üle maitserohelisega. Ja valmis ongi!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 22.mai 2015 09:48
Selle supiga on küll nii, et nimi ei riku suppi. Esivanemate poolt pandud nime taga on tegelikult kanasupp niitnuudlitega.
mh? 21.mai 2015 21:20
Nimi on kukesupp, aga sisust loen välja, et kana hoopis?!
Pille Allas 01.juuli 2014 17:07
Mina panin sellele supile ühe paki kukesuppi 65g ja natuke muid nuudleid.See tuli välja väga hea ja maitsev kukesupp.
nn 08.nov 2012 23:29
No mis vahet seal on, kana või kukk. Sealiha puhul ka vingute, et kas on emis või kult parasjagu?
Maris 30.aug 2012 14:25
Armastan hullult kanasuppi, aga et selle supi nimi on kukesupp, viib igasuguse isu küll ära.
kana 02.märts 2012 14:27
Ostsin Rannarootsi konservis Kukesupi, see oli ka päris hää. Nagu heal nõuka ajal
tammekad 22.juuli 2011 19:24
Kanakoivad on 20 minutiga kindalt valmis ja supp tuli maitsev. Lihtne ning eriti mõnus on see et ei pea palju asju sisse tükeldama ja samal ajal saab muude asjadega tegeleda :) Üks meie pere argipäevalemmikutes-
t. Vihjeks võin ka õelda, et see on üks supp, mis sobib külmutamiseks! Paned topsiga sügavasse ülejäägid(või keedad meelega rohkem). Sel päeval kui plaanid süüa, tõstad topsi hommikul külmikusse ja õhtul lase pliidil hetkeks keema-maitse on nagu enne külmutamist. Isegi kõige kobamad mehed saavad sellise soojedamisega eduliselt hakkama :)
Anna 30.mai 2011 14:09
See on klassikaline retsept. Aga 15-20 min on vist vähe
Krispin 28.mai 2011 14:04
Väga hea kanasupp on see;)
tibud 26.mai 2011 17:02
Jänn, miks nii sappi täis? Paki kukesupil on ka köögiviljade ja kanamaitse sees nuudlid, antud supp on ehedatest asjadest tehtud, mitte lihtsalt maitseainest ja nuudlitest. Vot sulle vahet! Mina kavatsen suppi igatahes proovida ja usun küll et on hea :)
Jänn 25.mai 2011 18:01
Miks on supi nimi kukesupp? Mis on antud supil tegemist kukega? Retseptis koivad, valmistusviisis kintsud! Kas kukel ja 2 kintsu vahel on seos?
1