Eelroad

Grillitud baklažaanid tomatikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Grillitud baklažaanid on maitsev lisandi või pearoana, mille valmimine võtab vähe aega. Sobiv grillroog ka neile, kes liha väldivad.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika baklažaan pikuti umbes 0,5 cm paksusteks viiludeks. Raputa peale soola ja piserda sidrunimahla. Jäta 30 minutiks seisma. Kuivata seejärel hoolikalt majapidamispaberiga. Haki küüslauk peeneks. Pintselda baklažaanilõike ühelt poolt oliiviõliga, pane grillile ja grilli 2–3 minutit, määri teine pool õliga, keera ümber, raputa peale küüslauk ja grilli veel paar minutit. Tõsta grillilt ja maitsesta vähese soolaga.
Pane tomatid korraks keeva vette ja koori. Lõika pooleks, eemalda seemned, lõika viljaliha väikesteks kuubikuteks. Purusta küüslauguküüned. Sega tomatid küüslaugu ja oliiviõliga, maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Sega hulka hakitud maitseroheline.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa