Eelroad

Kitsejuustusalat maasika-vinegretiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kitsejuustu soolane mekk ja maasikate hapu-magus mahlasus annavad häid maitsekontraste.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Poolita salati-maasikad.
2. Viiluta kitsejuust.
3. Aseta maasikad ja kitsejuust salatipadjale.
4. Maasika-vinegreti valmistamiseks püreeri teine osa maasikad saumikseriga, lisa mesi, äädikas, maitseained ja laimimahl ning püreestamist jätkates nirista juurde õli. Sellist kastet võid kasutada nii salatitel kui ka grillitud liha juures.
5. Nirista peale maasika-vinegretti ja kaunista idudega. Peale puista purustatud musta pipart.
IDEE: Kui kitsejuust ei maitse, võid selle asendada sinihallitusjuustuga, mis sobib maasikaga samuti hästi kokku. Ka tavalise juustuga saad salatit teha. Kui kasutad aga kitsejuustu, lisa põnevust seda ahjus kergelt meega grillides.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa