Eelroad

Kanasalat rabarberi ja maasikatega

Keskmine hinne: 2.11 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Anname järele kevadistele ahvatlustele. Esimesed rabarberid ja maasikad annavad päevale uut jõudu ja hoogu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1.  Koori ja viiluta rabarber.
2.  Sega läbi vanillisuhkruga ja jäta seisma.
3.  Maitsesta kanafilee ja küpseta ahjus, pannil või grillil. Küpsenud kana lõika viiludeks.
4.  Aseta taldrikule rukolalehed, poolitatud maasikad, rabarber ja kanaviilud.
5.  Peale vala kastet. Selleks klopi omavahel segamini mesi, õli, maitseained ja sidrunimahl.
IDEE: Vanillisuhkur pehmendab rabarberit ja mahendab selle maitset. Võid teha valmis suurema koguse – salatist üle jäänu pane kannu, lisa jääkuubikud ja vala peale vesi. Saad mõnusa magushapu kannujoogi.
NIPP: Salatisse võid lisada ka ingverit ja kurki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liina 23.apr 2012 15:54
Tegin seda reedeõhtustele külalistele - fantastiline! Iga komponent sellest on väga oluline ja õiges mahus. Talleggil on müügil uus Caesari salati kana, sobis siis ideaalselt, aga oleks võinud ka lihtsalt fileed praadida. Muretsesin, et maht jääb vike ja panin juurde ka värsket kurki - sobis küll. Tegin sama salatit ka uuesi. Seekord nappis maasikaid, panin natuke kiivit, aga see ei olnud hea mõte. Ikka originaalretsept on hea. PS, suurepärane kaste! Ja just puhas rukola, mitte salatisegu vms.
1