Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Vinegretiga kitsejuustu-peedisalat

Eelroad

Vinegretiga kitsejuustu-peedisalat

Angeelika Kang Oma Maitse retseptiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Salat hea maitse austajaile ja punapeedi fännidele.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 tk Peet (keedetud, keskmist)
1 peotäis Põld-võõrkapsas
100 g Kreeka pähkel (röstitud)
150 g Kitsejuust
VINEGRETT
0.5 dl Palsamiäädikas
1 tk Šalottsibul
1 spl Mesi (vedel)
1 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Sega omavahel palsamiäädikas, peeneks hakitud šalottsibul, mesi ja oliiviõli. Maitsesta soola pipraga. Koori peedid ning lõika sektoriteks. Aseta rukola ja peedisektorid taldrikule. Murenda Kreeka pähklid ja kitsejuust salatile. Nirista peale salatikaste ning serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Annu 12.jaan 2013 21:53
Väga maitsev, soovitan!
L.P 01.veeb 2012 21:32
Super hea salat! Üks parimaid salateid!
bahjiggity 19.juuli 2011 12:49
Väga hea salat, ideaalne maitsete kooslus. Lihtne ja kiire! Kuna kreekapähkleid ei olnud röstisin kõrvitsa seemneid ja sobis ka suurepäraselt. Kindlasti jääb ka edaspidi menüüsse.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes