Eelroad

Baklažaani-mozzarella-pakid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Grillime aasta ringi Autor: Harri Ilves
Kui pintseldad köögivilju maitseõlidega, saad anda neile uusi ja värskeid maitseid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika baklažaan pikuti õhukesteks viiludeks. Puista peale soola ja oota, kuni sool hakkab baklažaanist vett välja tõmbama. Pese siis viilud leige veega üle ja kuivata majapidamispaberiga. Pruunista pannil mõlemalt poolt.
Viiluta tomat ja juust.
Aseta kaks baklažaaniviilu risti teiseteise peale. Keskele pane tomativiil, sellele basiilikuleht ja siis juustuviil. Siis uuesti tomat, basiilik ja juust. Keera baklažaan pakiks. Sega kausis õli, sidrunimahl, sool ja pipar. Grillimise ajal maitsesta maitseõliga. Grilli, kuni baklažaan pruunistub ja juust sulama hakkab.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Neti 08.mai 2012 21:08
Ülimaitsev tuli, soovitan!
1