Eelroad

Heeringas ja kodujuust teki all

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kohupiima- ja kodujuustutoidud 2 Autor: Lia Virkus
See maitsev retsept pärineb mu vahvalt sõbrannalt Siirelt, kes teeb mahedat heeringarooga alati jõulude ajal, aga ka suvel – kui on juba värsket kartulit juurde keeta. Ka suve teisel poolel, kui grill-liha enam kelleski vaimustust ei tekita, toob heeringas söögilauale mõnusat värskust. Tegu on hea lihtsa toiduga, mida saab varieerida, mis on üsna soodne ja maitseb paljudele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega kokku hapukoor ja jogurt ning maitsesta vähese soolaga. Laota vaagnale kodujuust. Pane pärlsibulatega vaheldumisi peale heeringatükid ja kata hapukoore-jogurtikastme ehk tekiga. Kaunista keedetud muna ja ohtra rohelise sibulaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
aa 17.juuli 2011 15:11
väga hää:)
1