Eelroad

Magushapu kapsasupp

Keskmine hinne: 3.3 Allikas: Supid Autor: Epp Mihkels
Tavalisest peakapsast saab imemaitsva supi, millele annab pisut hapukat mekki valge veini äädikas. Toorsuituspeekon lisab jällegi suitsumaitset ja veidi rammusust.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika porru ja peekon ribadeks. Kuumuta potis õli ja prae selles esmalt peekonit. Kui rasv hakkab eradluma, lisa ka porru ja prae, kuni porru on muutumas läbipaistvaks. Siis lisa peenikeseteks ribadeks hakitud kapsas ja kuumuta suppi pidevalt segades kuni 5 minutit. Vala peale keev puljong. Keeda suppi, kuni kapsas on pehme. Maitsesta tüümiani, soola ja musta pipraga. Lisa ka veiniäädikas ja suhkur. Supp peaks jääma mõnusalt hapumagus.
IDEE: Toorsuitsupeekoni asemel võid supipõhja valmistamisel kasutada ka kamarata soolapekki. Lõika 150 g pekki väikesteks kuubikuteks ja prae kuldseks - nii saad supile mõnusalt koduse maitsenüansi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 06.märts 2014 19:58
Üllatavalt maitsev, sest koostis ju põhimõttelielt vaid kapsas.
Ati 22.juuli 2013 21:29
Minu lemmik kapsasupp. Väike porgand käib ka asja juurde.
1