Eelroad

Savoia kapsa hautis peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi-, paja- ja vormirooga 2 Autor: Lia Virkus
Kui kapsas on ribadeks lõigatud, kulub selle hautise valmistamiseks vaid 10 minutit. Söö seda omaette kerge roana või serveeri koos värskete keedtud kartulitega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Tükelda peekoniviilud ja pare suurel sügaval pannil või kastrulis kõrbedaks. Puista peale suhkur ja kasta veiniäädikaga. Lõika kapsas ribadeks, lisa pannil peekonile ja kuumuta hetke. Vala peale keev puljong ja kuumuta 10 minutit või kuni kapsas on pehme, aga hamba all veel mõnusalt krõpsuv.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa