Eelroad

Võileivatort kanafilee ja punase sibulaga

Keskmine hinne: 4.02 Allikas: Tarretatud piduroad Autor: Maire Suitsu
Uhke ja maitseb rikkalikult.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Töötle leivaviilud köögikombainis sõmeraks, lisa sulatatud või ja töötle uuesti läbi. Vajuta 2/3 segust 24 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi küpsetuspaberiga kaetud põhjale ja tõsta külma.
2. Lõika broilerifilee võimalikult peenikesteks ribadeks ja prae pannil õlis pruuniks. Lase veidi jahtuda ja töötle köögikombainis peeneks. Sega juurde tšillikaste ja tõsta külmkappi jahtuma.
3. Pane želatiin lahjendatud sidrunimahla paisuma ja sulata kuumas veevannis. Mikserda toasooja toorjuustu hulka kanasegu, jogurt ja muud ained, viimasena leige želatiinilahus. Tõsta segu kausist ettevalmistatud vormi ja silu ühtlaseks. Riputa võimalikult ühtlaselt peale ülejäänud leivapuru ja vajuta seda peopesaga kergelt allapoole. Kata vorm fooliumiga ja lase järgmise päevani tarduda.
4. Lõika kooritud sibulad õhukesteks ratasteks ja jaga rõngasteks, suuremad rõngad poolita või lõika neljaks, et torti oleks hiljem hõlpsam lahti lõigata. Kuumuta neid pannil madalal kuumusel õli, vee ja tšillikastme segus 5–7 minutit ehk kuni vedelik on aurustunud ja lase jahtuda. Laota segu tordi pinnale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa