Eelroad

Õuna-juustusalat tarrendis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tarretatud piduroad Autor: Maire Suitsu
Kodujuustu ja õuna sulnid maitsed saavad justkui uue elamise, kui neid serveerida sel moel näiteks musta leivaga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane želatiin paisuma vee ja sidrunimahla segusse. Kuumuta kanaleem keemiseni ja lisa leemele ülessulatatud žealtiin. Pane saadud segu suuremasse segamisanumasse. Lase külmas hüübida lahtikloppimata munavalge konsistentsini.
Lõika koorimata õun väikesteks tükikesteks, peenesta pähklid lõikelaual suure kumerateralise kokanoaga. Pane õuna- ja pähklitükid kaussi, tõsta peale kodujuust ja seda mõlema käe harali sõrmedega saadud massi väga õrnalt alt ülespoole segamini. Liigne segamine muudab salati väljanägemise sodiseks, kuna kodujuust pudeneb kergesti.
Valmista ette 1 umbes liitrise mahuga kauss või 4 portsjonanumat. Kalla salatiained hajusalt pooltardunud leemesse ja lase veidi alla vajuda. Seejärel tõsta kohe vormi(desse). Lase korralikult tarduda. Serveeri külmlaual koos hapukoorekastmega, lõunasöögi eelroana, kerge einena koos leivaga või põhiroa kõrvale salatina.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa