Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Tomati-oasupp

Eelroad

Tomati-oasupp

Pille Enden Suvetoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Supp tuleb eriti hea suvistest mahlastest tomatitest. Kui neid veel saada pole, võid kasutada ka konservtomateid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Sibul
2 tk Porgand
1 spl Või
1.5 l Kanapuljong
450 g Aeduba
2 küünt Küüslauk
250 -300 g Veisehakkliha
500 -600 g Tomat
Basiilik (värske)
Must pipar
Sool
Koori ja tükelda sibulad ning porgandid, hauta neid poti põhjas võis 5 minutit. Lisa kuum puljong, tükeldatud oad ja purustatud küüslauk, hauta väiksel tulel 20 minutit ehk kuni köögiviljad on pehmed. Pruunista hakkliha pannil, maitsesta soola-pipraga. Sega supisse tükeldatud tomatid, hakitud basiilik ja praetud hakkliha, hauta veel 5 minutit. Viimistle maitse soola-pipraga.

KOMMENTAARID

liilia2 05.märts 2014 19:44
superhea, üllatusin :)
p2evalill 18.jaan 2012 21:47
Tõesti maitsev supp. Lisasin juurde veel sojakastet ja riivisin veidi parmesani peale, väga hea tummine tuli. Muidu oli tunne, et miskit jäi puudu.
ahaa 10.aug 2011 18:57
Väga hea supp :) Kõik koostisosad peale soola, pipra ja singi (kasutasin hakkliha asemel sinki) sain oma aiast. Puljongit ei kasutanud. Niiet peaaegu tasuta kõhutäis ja pealegi väga hää:P
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes