Eelroad

Tomati-oasupp

Keskmine hinne: 3.72 Allikas: Suvetoidud Autor: Pille Enden
Supp tuleb eriti hea suvistest mahlastest tomatitest. Kui neid veel saada pole, võid kasutada ka konservtomateid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda sibulad ning porgandid, hauta neid poti põhjas võis 5 minutit. Lisa kuum puljong, tükeldatud oad ja purustatud küüslauk, hauta väiksel tulel 20 minutit ehk kuni köögiviljad on pehmed. Pruunista hakkliha pannil, maitsesta soola-pipraga. Sega supisse tükeldatud tomatid, hakitud basiilik ja praetud hakkliha, hauta veel 5 minutit. Viimistle maitse soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liilia2 05.märts 2014 19:44
superhea, üllatusin :)
p2evalill 18.jaan 2012 21:47
Tõesti maitsev supp. Lisasin juurde veel sojakastet ja riivisin veidi parmesani peale, väga hea tummine tuli. Muidu oli tunne, et miskit jäi puudu.
ahaa 10.aug 2011 18:57
Väga hea supp :) Kõik koostisosad peale soola, pipra ja singi (kasutasin hakkliha asemel sinki) sain oma aiast. Puljongit ei kasutanud. Niiet peaaegu tasuta kõhutäis ja pealegi väga hää:P
1