Eelroad

Südasuvine kukeseenesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suvetoidud Autor: Lia Virkus
Seda suppi on mõnus teha südasuvel, kui metsast leiab värskeid kukeseeni ning peenralt erinevaid aedvilju. Kes soovib, võib lisada supile maitseks ka Merevaiku.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta pannil seeni, kuni neist eralduv vedelik on aurustunud. Lisa veidi õli ja hakitud sibulad. Pruunista seened-sibulad ja jäta ootele.
Pruunista suurema kastruli põhjas õlis ka tükeldatud porgandid, kalla juurde puljong ja keeda 5 minutit. Tükelda samal ajal kooritud kartulid, oad ja lillkapsas, lisa need supile ja keeda pehmeks.
Pane hulka seene-sibulasegu ja puhastatud herned, keeda koos mõni minut. Kui soovid kasutada Merevaiku, lisa see supile ja sulata segades. Puista peale hakitud maitseroheline ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Gunnar 16.juuli 2012 21:20
mm supper supp oli
anne 28.juuni 2012 17:04
väga hea supp tuli välja!
Lii 06.okt 2011 16:48
väga hea supp. Panin veel suitsukonti lisaks. Võrratu :P
roseannette 19.juuli 2011 19:09
väga maitsev supp--- merevaik annab mõnusa nüansi juurde
1