Eelroad

Kartuli-suitsuforellisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Angeelika Kang
Salat maitseb hästi kuumade kui ka jahtunud kartulitega, peaasi et pärast salatikastme lisamist enam pikalt söömisega ei venitataks, muidu imab janune kartul kastme endasse. Värsked kartulid sisaldavad rikkalikult C- ja B-vitamiine.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda või auruta kartulid pehmeks. Salatikastme valmistamiseks vispelda munakollane, sinep, mesi ja sidrunimahl ühtlaseks. Lisa pidevalt vahustades peene nirena õli. Pane hulka ka hakitud küüslauguküüned, sool ja must pipar. Lõika suitsuforell ribadeks ja kurk peenikesteks viiludeks. Jahuta kartulid ja lõika sektoriteks. Sega kõik salatiained omavahel. Klopi kastmeained vispliga ühtlaseks ja vala salatile. Sega läbi ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa