Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Nuudlisupp munaga

Eelroad

Nuudlisupp munaga

Harri Ilves Munaroad
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Väga lihtsalt valmiv supp, mille peaks keetma vahetult enne serveerimist, sest pikemal seismisel muutuvad nuudlid liiga pudruseks. Soovi korral võid lisada keedetud või grillitud kanaliha. Hea oleks suppi valmistada laiapõhjalises potis, sest siis on parem mune kulbi seest kuuma supi sisse libistada.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1.5 l Kanapuljong
150 g Niitnuudlid
6 tk Muna
1 tk Tšilli
Petersell (värske, hakitud)
1. Kuumuta puljong potis keemiseni.
2. Lisa nuudlid, hakitud tŠilli ja petersell ningkeeda 7–10 minutit, kuni nuudlid on pehmed. Maitsesta soolaga.
3. Libista munad ettevaatlikult supi sisse ja kuumuta 3–5 minutit. Munad on valmis, kui munavalge on hüübinud.

KOMMENTAARID

Annika 17.okt 2011 11:23
Nuudlitest jääb kindlasti puder nii pika keetmise puhul. Ise panen peenikesed niitnuudlid supisse siis, kui tule poti all kinni keeran
Hindaja 10.okt 2011 13:20
Väga maitsev ja huvitav,olen ka ammu teinud,teen täna taas,olin unustanud!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke