Eelroad

Rohelised oad Hiina moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Electra
Vokitud oad saavad lisajõudu sojast, küüslaugust, ingverist ja koriandrist.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Sega kokku sojakaste, vein ja suhkur ning jäta mõneks ajaks omavahel sõbrunema.
2. Puhasta oad, eemalda otsad ja lõika diagonaalselt umbes 5 cm tükkideks. Külmutatud ubade puhul tuleb oad kõigepealt sulatada ja siis üleliigne vedelik välja nõrutada.
3. Kuumuta vokkpannil õli ja prae tugeval tulel ube pidevalt liigutades maksimaalselt 10 minutit või kuni nad on pruunikaks muutunud. Jälgi, et oad mitte mingil juhul täiesti pehmeks ei hauduks. Tõsta oad pannilt. Kuumuta veel pisut õli, lisa purustatud küüslauk, ingver, roheline sibul ning prae pidevalt segades paar sekundit, kuni nad aromaatseks muutuvad.
4. Lisa tšilli, kaste ja oad. Prae mõned sekundid ning serveeri kuumalt.
5. Kaunista rohelise sibula ja hakitud koriandriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tarx 19.märts 2014 11:54
Hea oli
naanõ 24.aug 2011 22:32
need oad on gi mõnusamad wokituna võis kui keedetuna. lihtsam variant on lisada vaid mingit segumaitseainet-nt Vegeta
Jutsukene 19.aug 2011 11:40
Mõnusalt-vürtsikalt huvitav variant ubadest, järgmine kord panen tsipa vähem suhkrut.
1