Eelroad

Pistou-supp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Süües terveks ja kauniks 2 Autor: Angeelika Kang
Pistou on külm prantsuse ürdikaste, täpsemlat Provence ´i piirkonnast, mis koosneb uhmris peenestatud basiilikust, küüslaugust ja oliiviõlist. Vahel lisatakse sinna ka parmesani. Kastet armastatakse lisada seal pastaroogadele ja suppidele. Pistou-supis võimutsevad aga ka aedoad ja suvikõrvits.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega basiilik ja küüslauk uhmris ühtlaseks kreemjaks massiks. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa oliiviõli ja parmesan ning sega ühtlaseks: Lisa keevale puljongile tükeldatud aedoad, tomatid ja väiksemaks murtud spagetid. Keeda, kuni pasta on pehme. Lisa viilutatud suvikõrvits ja keeda veel paar minutit. Sega juurde pistou ja tõsta tulelt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marit 16.juuli 2012 20:23
Tõesti hea ja väga lihtne teha!
1