Eelroad

Köögivilja-juustuspp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suvetoidud Autor: Pille Enden
Köögivilja-juustusupp tuleb eriti hõrk suvel, kui valmivad esimesed kodumaised viljad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda juurseller, porgandid ja kartulid. Eralda lillkapsas õisikuteks ja puhasta herned. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Sulata poti põhjas või, lisa seller, porgand, sibul ja küüslauk ning kuumuta 5 minutit. Vala peale puljong. Pane juurde lillkapsaõisikud, kartulid, herned ja oad. Hauta 10–15 minutit ehk kuni köögiviljad on pehmed. Sega hulka sulatatud juust. Maitsesta soola, suhkru ja muskaatpähkliga. Serveeri ohtra maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 25.jaan 2012 19:24
Väga hea supp ! Soovitan :)
1