Eelroad

Aedniku plaadipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hea enesetunde road Autor: Tiina Lebane
Lopsaka täidisega köögiviljapirukas.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega sool jahuga ja haki hulka või. Näpi tainas sõmeraks pudiks. Lisa külm vesi ja sega tainaks. Suru tainas 24 -26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele ning eelküpseta 200-kraadises ahjus 6-7 minutit.
Haki kooritud küüslauguküüned. Koori ja viiluta porgandid ja juurseller. Hauta küüslaugu-, porgandi- ja selleritükid mõne minuti jooksul väheses õlis poolpehmeks. Eralda brokoli- ja lillkapsaõisikud ning hauta neid teises potis keevas ja väheses vees viis minutit. Sega köögiviljad kokku ning maitsesta karri, sojakastme, fariinsuhkru ja soolaga. Jaota segu eelküpsetatud põhjale. Klopi munad lahti ja sega hulka piim ja riivjuust. Vala segu köögiviljadele.
Küpseta pirukat 200-kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni munapiim on hüübinud ja pirukas pealt kaunilt kuldseks küpsenud.
Kogus 8 lõiku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa