Eelroad

Suitsutatud vutid trühvlivinegreti ja kõrvitsapüreega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tallegg Autor: Kuno Kitsing
Külaliste üllatamise roog.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta köögiviljad ja lõika sobiva suurusega enam-vähem ühesuurusteks tükkideks. Seejärel keeda soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks. Jäta väike krõmps köögiviljadesse sisse (välja arvatud aedoad, mis tuleb keeda eraldi).
Vinegreti jaoks sega omavahel koostisained. Vajadusel maitsesta.
Koori kõrvits ja lõika ühesuurusteks kuubikuteks, seejärel aseta ahjuplaadile ning piserda üle õliga. Küpseta ahjus 150 C kraadi juures pehmeks. Seejärel püreesta ühtlaseks massiks ning maitsesta trühvlimahla ja soolaga.
Pese salatilehed ja leota jääkülmas vees umbes 10 minutit. Seejärel võta salatilehed veest välja ja rebi käte vahel kaussi väiksemateks ribadeks. Sega salati hulka köögiviljad ja trühvliõli.
Serveerimisjuhis: aseta taldriku keskele kõrvitsapüree triip, sellele aseta omakorda salat ning peale aseta sobivateks suurusteks tükeldatud suitsutatud vutt. Peale raputa purustatud mandlilaaste ning oledki valmis oma kaaslase üllatamiseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
M35 23.sept 2012 21:14
tegin täna oma prerele..mmmm kui hea..aga vutte ei saanud, tegin tuvidega..veidi vintske aga soovitan!
1