Eelroad

Kanakroketid paprikasalsa ja kartulipüreega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tallegg Autor: Tallegg
Paprikasalsaga kanakroketeid serveeri koheva kartulipüreega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Salsa valmistamiseks lõika paprika pikuti neljaks ja puhasta seemnetest. Aseta ahjuplaadile küpsetuspaberile nahaga ülespoole ja küpseta 220 kraadi juures umbes 10–12 minutit, kuni paprika hakkab tumenema ja kobrutama. Seejärel võta paprikad ahjust välja, lase hetk jahtuda ja koori nahk pealt ära. Jahuta paprikad maha ja haki väikesteks ilusateks kuubikuteks.
Koori ja haki sibul väikesteks kuubikuteks, lisa paprikakuubikutele. Lisa ülejäänud komponendid ning maitsesta soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga.
Kartulipudru valmistamiseks keeda kooritud kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna, tambi püreeks ning lisa kuuma piima ja või segu. Sega ühtlaseks massiks. Maitsesta soola ja värskelt pressitud sidrunimahlaga.
Kanakroketid prae keskmisel kuumusel igast küljest kuldpruuniks ning serveeri paprikasalsa ja sidrunimaitselise kartulipudruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa