Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Tšillikastmega veisefileesalat

Eelroad

Tšillikastmega veisefileesalat

Angeelika Kang Oma Maitse retseptiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Salat...ja muud polegi vaja.

20-40 min

20 MINUTIT + 15 MINUTIT LIHA KÜPSETAMISEKS

Retsept
portsjonile
Salatilehed (segu)
1 tk Kurk (pikk)
200 g Kirsstomat
2 tk Porgand
1 tk Porrulauk (väike)
Petersellilehed
600 g Veise sisefilee
Sool
Must pipar
KASTE
2 küünt Küüslauk
1 tk Tšilli
1 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
1 spl Sojakaste
2 spl Õli
1 spl Fariinsuhkur
1. Sega hakitud küüslauk ja tšilli, laimimahl, sojakaste, õli ja fariinsuhkur. Aseta salatilehed serveerimisalusele. Lõika kurk pikuti pooleks ning viiluta. Poolita kirsstomatid, koori ja riivi porgandid ning lõika porru pikkadeks ribadeks. Aseta kõik salatilehtedele, haki lehtpetersell ja puista kõige peale.
2. Kuumuta grill- või malmpann. Hõõru liha mõlemalt poolt 1 sl õliga kokku, pruunista kummaltki poolt 2 minutit ning tõsta tulelt. Maitsesta soola ja pipraga. Keera liha fooliumisse ja küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Lõika liha 0,5 cm paksusteks viiludeks, tõsta salatile ja nirista peale kaste. Serveeri kohe.

KOMMENTAARID

maias 16.sept 2012 13:08
Mmmmmmmm.....Tegin sohki, kasutasin sea sisefileed ja oli ikkagi hea! Homme teen veel, seekord veiselihaga. Kiirelt valmiv toit, mis toidab!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes