Eelroad

Tšillikastmega veisefileesalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Angeelika Kang
Salat...ja muud polegi vaja.
Valmistusaeg: 20-40 min

20 MINUTIT + 15 MINUTIT LIHA KÜPSETAMISEKS

Kogus: 6 portsjonit
1. Sega hakitud küüslauk ja tšilli, laimimahl, sojakaste, õli ja fariinsuhkur. Aseta salatilehed serveerimisalusele. Lõika kurk pikuti pooleks ning viiluta. Poolita kirsstomatid, koori ja riivi porgandid ning lõika porru pikkadeks ribadeks. Aseta kõik salatilehtedele, haki lehtpetersell ja puista kõige peale.
2. Kuumuta grill- või malmpann. Hõõru liha mõlemalt poolt 1 sl õliga kokku, pruunista kummaltki poolt 2 minutit ning tõsta tulelt. Maitsesta soola ja pipraga. Keera liha fooliumisse ja küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Lõika liha 0,5 cm paksusteks viiludeks, tõsta salatile ja nirista peale kaste. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maias 16.sept 2012 13:08
Mmmmmmmm.....Tegin sohki, kasutasin sea sisefileed ja oli ikkagi hea! Homme teen veel, seekord veiselihaga. Kiirelt valmiv toit, mis toidab!
1