Eelroad

Kreemjas kana-riisinuudlisalat kookosekastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Kaie Mei
Selleks, et kaste tuleks meeldivalt kreemjas, tasuks kindlasti eelistada kookoskoort.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega kastme jaoks kookoskoor laimimahla ja -koorega ning riputa peale veidi tšillit. Lase mõni minut maitsestuda.
2. Küpseta kanafileed, jahuta ning rebi suupärasteks tükkideks.
3. Vala nuudlitele keev vesi ja hoia kaane all 5 minutit. Vala sõelale, uhu üle külma veega ja nõruta hoolsalt. Tõsta kaussi. Lisa kanaribad, rebitud salatilehed, münt ja seesamiseemned. Sega ja serveeri kastmega.
SOOVITUS: Marineeri kanafileed ise. Selleks piserda fileedele värskelt ühest sidrunist ja ühest laimist pressitud mahl, jahvata peale värsket pipart ja lase fileedel külmikus tunnike maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lotte 27.okt 2012 19:55
Väga huvitava ja hea maitsega
1