Eelroad

Röstitud peedi supp

Keskmine hinne: 4.16 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eelnevalt ahjus küpsetatud peet annab supile tummisema ja sügavama maitse. Supile võid serveerides maitseks lisada ka feta- või kitsejuustu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Pese toores peet ja aseta koorimata ning tükeldamata kujul ahju 245 kraadi juurde pooleks tunniks küpsema.
2. Koori ahjus küpsenud peet ja haki kuubikuteks.
3. Haki sibul ning kuumuta võis.
4. Lisa üksteise järel potti hakitud peet, sidrunimahl ja puljong.
5. Keeda umbes viis minutit ja püreesta seejärel.
6. Maitsesta kergelt soolaga ja serveeri tilga rõõsa koorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa